Natureherbs

by farabu

HOME SPA DENGAN MARINE ESSENCE!

Leave a comment

Assalamualaikum! lama rasa nya tak post new entry kan? biasa la ada je few things yang nak kena settle, jadi housewife ni bukan dok lepak je kan+dgn ammar yang baru je baik demam alhamdulillah. Nowadays memang tengah musim panas ya amat k u ols. So make sure keep yourself hydrated, minum la air sebanyak2 nya!

Today i ols nak share mengenai range produk Marine Essence (ME), from head to toe. Ibarat pergi ke Spa je, produk2 ME ni terdiri dari sumber2 semulajadi yang terbaik sahaja dihasilkan, dan yang paling best…bau dia…fuhhhh mengancam! segar sangat2 dan bila mandi tu rasa tak nak keluar bilik air, lagi2 time musim2 panas ni… Ok Marine Essence ada 4 produk :

  • Marine Essence Bodywash RM38
  • Marine Essence Beauty Bar RM120 (3 BIJI SABUN)
  • Marine Essence Shampoo RM38
  • Marine Essence Toothpaste RM22

 

RANGE MARINE ESSENCE

12674531_590948051062728_1539685309_n

FUNGSI & KEBERKESANAN PRODUK MARINE ESSENCE

✔ Hilangkan parut di badan dan muka
✔ Hilangkan hitam celah badan
✔ Hilang bau badan
✔ Hilangkan jerawat badan dan muka
✔ Kulit lebih lembap & tidak berminyak
✔ Hilangkan gatal kulit & kulit sensitif serta penyakit kulit
✔ Hilangkan penyakit eczema
✔ Cerahkan kulit muka & seluruh badan

 

KANDUNGAN YANG TERDAPAT DALAM PRODUK MARINE ESSENCE :

Garam Buluh
– Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
– Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
– Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
– Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
– Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
– Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
– Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
– Antioksidan, anti-penuaan.
– Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

 

KEBAIKAN UNTUK KELUARGA:

1) Gabungan unik ramuan semulajadi dan botani

  • Mengekalkan kulit kepala dan rambut dengan bersih, sihat dan lembap secara proaktif. Hasilnya rambut anda terasa lembut dan licin.

 

2) Tanpa Sabun

  • Formulasi yang tidak mengeringkan. Lembut untuk kegunaan harian.

 

3) Tanpa Paraben

  • Tidak merengsakan kulit kepala dan rambut.

 

4) Tanpa SLES

  • Tidak merengsakan kulit kepala dan rambut.

 

5) Mineral Yang Bermanfaat

  • Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan dan melindungi kulit kepala dan rambut.

 

6) Anti-Bakteria

  • Membunuh bakteria. Membantu mengurangkan kegatalan kulit kepala.

 

7) Anti Oksidan Yang Hebat

  • Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel rambut dan kepala.

 

8) Haruman Aromaterapi Yang Menyegarkan

  • Pengalaman cucian yang menyegarkan.

Kesimpulannya memang tak rugi la nak cuba produk2 dari range Marine Essence ni. In fact i ols and family pun guna, memang fresh sangat!. Kalau ada antara u ols yang berminat boleh PM FARA 013.609.1052 noww nowww..price i ols dah letak kat atas so u ols boleh refer ya? 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s